Meillä on huomenna jonkinlaiset uuden vuoden juhlat. P:n veli ehdotti, että kokoonnuttaisiin meille. No, kyllähän se sopii. En aio itse valmistautua tällä kertaa juuri millään lailla - ihmiset saavat tulla ja olla, sillä tavalla tulee yleensä parhaat pippalot. Joulusuklaita laitan tarjolle, se saa riittää.

Mulla ei ole hajuakaan, ketä meille on tulossa - jätin kutsumisen P:n veljen harteille. Sama porukka sieltä kuitenkin tulee kuin aina ennenkin. Koska en itse kutsumalla kutsu ketään, niin esitän nyt tässä yleisen kutsun kaikille niille, jotka muutenkin tietävät, missä asumme: meille saa huomenna tulla. (Tulostaan voisi kuitenkin mielellään ilmoittaa etukäteen.)

Mulla on monta hyvää muistoa aiemmista pippaloistamme, yleensä on aina ollut hauskaa. En jaksa nipottaa siitä, että kymmeneltä pitää kaikkien olla ulkona, kun alkaa talon hiljaisuus tms. Meillä saa istua vaikka kolmeen, ja on istuttukin. Eihän sitä aina tarvitse hirveää meteliä pitää.

Saa nyt nähdä, millaiseksi huominen muodostuu. Suhtaudun täysin avoimin mielin, ilman suunnitelmia.

Mulla oli viisi päivää vapaata joulun aikaan, sitten kaksi välipäivää töitä, ja nyt taas neljä vapaata. Olen pitkästä aikaa vain löllinyt - nukkunut pitkään, lukenut kirjaa, katsonut P:n kanssa leffoja.
Nyt kyllä pippalojalkaa jo kutittaa! Aion vetäistä huomenna railakkaat kännit ;D

"Asia, jonka puolesta ei ole valmis kuolemaan, ei ole asia, jonka puolesta kannattaa elää."
- Murhattu Benazir Bhutto