... Tai ainakin häivähdys kesästä tuli meidän kotiimme, kun ostin tänään kaksi ruukkugerberaa:

1202735.jpg

Luin taas tänään eräästä lehdestä, kuinka joku oli sitä mieltä, että jokainen on oman onnensa seppä, kaikki riippuu ihmisestä itsestään, yksilöllä on vastuu itsestään, jne.
 Minusta tuollainen ajattelu on vähän ihmeellistä.
 Kyllä, jotkut ovat tahallaan hyljänneet vastuun itsestään. Kyllä, jotkut ovat alkoholisoituneet tai jääneet asunnottomiksi "omaa syytään".
 Mutta onko se peruste olla auttamatta heitä? Tyyliin kikkeliskokkelis, mitäs läksit?
 Mitä merkitystä sillä on auttamisen kannalta, että miten autettava on tilaansa päätynyt - onko hän esimerkiksi halvaantunut autokolarissa vai saanut hivin huumeneuloista?

Olin tänään ekaa päivää töissä sairasloman jälkeen ja nyt ei tunnu yhtään perjantailta. Olen muuten ensi viikosta alkaen kolme viikkoa uutistoimituksessa. Mullahan on siis puolen vuoden pesti taloustoimitukseen, mutta koska yksi uutistoimittaja on Markku Pölösen käsikirjoitusryhmässä tämän kuun loppuun saakka, niin teen nyt poikkeuksellisesti hänen vuoronsa uutisissa. Ihan mukavaa vaihtelua.; pääsen kirjoittamaan välillä jostain ihan muusta kuin yrityksistä ja TE-keskuksista. Kiva saada myös erilaisia työvuoroja ainaisen klo 9-17 -vuoron sijaan. Uutisissa tehdään myös ilta- ja välivuoroja.