Palattiin tänään Kuopiosta. Oli hyvä reissu <3. Ajeltiin sinne eilen aamupäivällä. Heti hotellille päästyämme menimme kylpylöimään. Lilluttiin vedessä yli 2,5 tuntia. Käytiin myös 7-asteisessa kylmäaltaassa, mitä pidän ainakin omalta kohdaltani suurena urotyönä... Saunottiin unisex-höyrysaunassa, sekin oli kiva. Ja ja ja, en nyt tiedä mitä sanoisin. Oli tosi rentouttavaa!

Meidän hotellihuoneen ikkunasta oli näkymä suoraan ulkoaltaalle ja vesiliukumäkeen, joka kiertää rakennuksen ulkopuolella. Ulkoallas oli ihanaa, kun vartalo lillui lämpimässä ja kasvoille satoi räntää... Vesiliukumäessä käytiin pari kertaa myös!

1222564.jpg

Kylliksi uituamme lähdimme vielä illalla Kuopion keskustaan elokuviin. Käytiin katsomassa Renny Harlinin ohjaama ja Samuel L. Jacksonin tähdittämä Cleaner-elokuva. Se oli sellainen perushyvä.

Sitten kymmenen jälkeen, kun tultiin sieltä, niin mentiin vielä istumaan hotellin humppabaariin :D Join jonkun ihanan mustikkadrinkin. Ai niin ja joku eläkeläinen yritti vikitellä minua, kun menin vessaan :D Että sitä rataa...

Tänään sitten nautittiin hotellin runsas aamupala (ihanaa suklaamoussea!) ja löllittiin vielä vähän aikaa huoneessa. Huoneen luovutuksen jälkeen ajeltiin sitten Kuopion keskustaan shoppailemaan ja kuljeksimaan. Ostin törkeet aamutossut :D Ja P osti pari paitaa. Käytiin kauppahallissa kahvilla ja Rossossa syömässä. Sellaista hidasta oleilua. Kotiin suunnattiin niin, että oltiin täällä tuossa illansuussa. Kaikin puoli hyvä reissu!