En ole muutamaan päivään kirjoittanut, koska ei oikeasti ole mitään, mistä kirjoittaa. En ole tehnyt mitään. Viikonloppuna olin vain kotona. Perjantaina töiden jälkeen käytiin äidin luona saunassa, kun äiti itse oli matkoilla. Lauantaina oli siivouspäivä. Lisäksi käytiin P:n vanhempien luona ja illalla katottiin leffaa kotona. Sunnuntaina kävin hiihtämässä (kyllä vain!) ja muuten luin vain kirjaa... Eli ei tosiaan mitään kirjoittamisen arvoista, vaikkakin mukavaa kyllä. Olisin mielelläni ottanut osaa joihinkin pippaloihin, mutta eipä ollut sellaisia tänä viikonloppuna tiedossa. Toisaalta tykkään kyllä vain olla lölliä ja esimerkiksi just lukea kirjaa <3 Liian harvoin aikaa sellaiseen.

Ai niin ja tuo hiihtojuttu. Sen tausta on se, että olisin halunnut luistelemaan, kun tuonne järven jäälle on tehty sellainen pari kilometriä pitkä luistinrata. No, sinne lähtiessäni en löytänytkään luistimiani mistään! En tajua, minne ne on joutuneet. Joten lähdin sitten ihan kostoksi itselleni hiihtämään, kun meidän talon kulmalta lähtee hiihtolatu. En kyllä jaksanut hiihtää kuin puolisen tuntia :)

Tänään aion tehdä pellillisen kasvispiirakkaa. Tungen siihen kaikkea, mutta lähinnä fetaa ja tomaattia. Käyn tänään vielä kaupassa katsomassa, jos löytäisin jotain siemeniä siihen. Kurnau!
(olen nyt siis töissä, mutta töiden jälkeen teen tuon<3. oon koko viikon yksin kotona töiden jälkeen, koska P on joka päivä töissä puoleenyöhön asti. plaa.)