No niin, tässä on käynyt just niin kuin arvelinkin: alun blogi-into on kuihtunut ja päivitykset harvenee harvenemistaan...

Kaikkea pientähän tässä koko ajan tapahtuu, mutta ei mitään suurempaa. Töissä normaalia pakertamista, töiden jälkeen olen melkein joka päivä juossut jossakin. Eilen tapasin ystäväni H:n, jonka kanssa istuskeltiin yli kolme tuntia päivittämässä kuulumisia :) Toissapäivänä olin taas äidin luona käymässä. Tänään ajattelin olla ihan vain kotona P:n kanssa.

Lauantaina on Naistenpäivä, silloin mennään tyttöjen kanssa katsomaan Juno-elokuva ja istumaan vähän iltaa. Maanantaina taas on kaverini A:n synttärijuhlat. Eli kaikkea pientä on vielä tulossakin :)

Niin, ja eilen ostin lipun Hanoi Rocksin keikalle! Hanoi Rocks tulee Joensuuhun! Iik! :D Olen varmaan ihan pähkinöinä siellä keikalla. Krr. Ihan hullua että ne tulee tänne!

(Ps. P oli vatsataudissa pari viikkoa sitten ja olin aivan varma, että saan tietenkin sen taudin siltä. No, en ole ainakaan vielä saanut! En siis voi omistaa aivan paskaa vastustuskykyä. Olen aika ylpeä :D)

AI NIIN! Ettei elämä olisi aivan liian helppoa, niin tajusin eilen, että miun pitää kai palauttaa KELA:lle opintotukia yli 1300 euroa. Hurraa. Arvatkaa ratkesinko riemusta. Ja siis tämä ei johdu siitä, ettenkö olisi tajunnut vahtia tulorajoja, vaan siitä, että tosiaan kuvittelin olevani valmistunut, kun sain kandin paperit viime kesänä. Valmistumisen jälkeisten tulojenhan ei pitäisi vaikuttaa opintotukiin. Noh, selvisi että Kelan silmissä kandin tutkinto on joku hiton "välitutkinto" ja koko vuoden palkkatuloni vaikuttavat opintotukeen. Että jes. Kela tukee valmistuneiden ihmisten työllisyyttä esimerkillisesti. En jaksa edes valittaa.