Äh, olenpa ollut taas huono ihminen ja jättänyt blogin päivittämättä... Mitähän kaikkea tässä on ehtinyt tapahtua. Viime viikonloppuna oli kavereiden tuparit, joista päädyttiin baariin ja kotiin joskus kolmelta. Seuraava päivä menikin sitten ihan kohmelossa, joten koko viikonloppu olisi oikeastaan ihan "turha". Ai niin, leivoin krapulassa mokkapaloja, mutta ne meni ihan perseelleen (yllätys yllätys) :)

Viikolla oon ollu töissä (toinen yllätys). Ja kävin toissapäivänä parturissa teettämässä uuden pään! Mulla on nyt pikimusta tukka, jossa on neljä kirrrrrkkaan punaista raitaa! Tykkään itse :) Kukaan muu ei varmaan tykkääkään, ainakaan päätellen esimieheni kommentista, kun astuin parturin jälkeisenä aamuna palaveriin... "Mie katoin, että mikä hiton ämmä siinä istuu", kyseinen mies sanoi. Ei siis meinannut tunnistaa minua. Mutta ei kovin imarteleva kommentti, hah.

Harmi vain, kun punaiset raidat haalistuu yleensä todella nopeasti. Mulla on ollut niitä ennenkin.

Hmm, mitähän muuta. Tänään pitäisi käydä tekemässä pääsiäisen ruoka- ja viinaostokset sekä hakemassa kirjastosta luettavaa... Tein itselleni lupauksen, että en mene mihinkään jättimarkettiin ihmisten tallottavaksi, vaan käyn pikkuisessa lähikaupassa ja sillä siisti. Sitä paitsi kaupat on taas lauantaina auki, joten en tajua, miksi ihmiset menee ihan hysteeriksi yhdestä kaupat kiinni-päivästä...

Pääsiäissuunnitelmat on aika vähäiset. Sunnuntaista maanantaihin aiotaan olla P:n perheen mökillä Savossa, se on sovittu. Ennen sitä saattaa olla jotkut pippalot Joensuussa. Muuten aion vain löhötä ja lihoa kotona.

Ai niin! Hemmetti, melkein jo unohdin, mitkä jätti-ahdistukset vetäisin taas viikonloppuna munasarjojeni paskuudesta... Mutta ei nyt siitä sen enempää.

Ps. Ja vielä ai niin. Viikkoselonteostani unohtui se pikkuinen seikka, että onnistuin maanantaina kolhaisemaan meidän auton yhdellä parkkipaikalla - kaiken huippu on se, että en edes tajunnut kolhaisseeni sitä! Aloin vasta poislähdettyäni miettiä, että ei hitto, kolahtikohan se johonkin... No kolahti. Takapuskuri rempsottaa toisesta päästä ja kyljessä on tuskin havaittavat naarmut. Harmittaa, etten jättänyt lappua sen toisen auton tuulilasiin, mutta kun en tosiaan tajunnut koko tilannetta, koska olen minä. No, ei siihen toiseen autoon kyllä voinut tulla pahoja jälkiä. Kävin tilanteen tajuttuani katsomassa, olisiko se auto ollut vielä siellä, mutta eihän se ollut. Joten enpä voi asialle enää oikein mitään. Hitto että olen tyhmä!
 
***
Lisäys: Pyynnöstä laitan kuvan hiuksistani... Mutta naamaani en täällä näytä! Siispä kuva on "vähän" kökkö.

1392418.jpg